Jouw aanvraag

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Op deze pagina kun je een aanvraag doen. Loop stap voor stap het formulier door en probeer het zo volledig mogelijk in te vullen.

Wat kun je verwachten?
Nadat je een aanvraag bij ons hebt ingediend neemt de coördinator binnen 10 werkdagen contact met je op. Deze zal een afspraak inplannen met een intermediar die bij je op bezoek komt om je persoonlijke situatie door te nemen en naar je te luisteren. Deze persoon kijkt naar je omstandigheden, financiële situatie, etc. Na dit bezoek krijg je binnen twee weken van de coördinator te horen of je in aanmerking komt voor een bijdrage. Goed om te weten: we bieden alleen de voorzieningen aan.

Met jouw persoonlijke gegevens wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan. Lees hier meer over in ons privacy reglement.

Heb je hulp nodig bij de aanvraag? Onze coördinator staat voor je klaar. Bel naar 06-12328366. Deze is telefonsich bereikbaar op maandag- en donderdagochtend van 08.30 – 12.30 uur. Whats-App is ook mogelijk maar wordt binnen aangegeven bereikbaarheiduren beantwoord.

Je hebt een aantal documenten nodig voor je aanvraag. Om te zien welke documenten je nodig hebt, klik je op de knop hieronder.